Webshop

Baci like

Jubito

Newsletter

Aquapac VODONEPROPUSNA OPREMA

Aquapac je osnovan 1983 u Londonu. Tri mlada windsurfera su odlučili nešto poduzeti nakon što su shvatili da ne mogu slušati svoj Walkman oko (i u) vodi. Također velika stvar je i 5 godina garancije na njihove proizvode čije uvjete možete pročitati TU.
U njihovom asortimanu se nalaze mnoge stvari a kako bi se lakše snašli mi smo ih podjelili ovako (kliknite na ime ili sliku da istražite proizvode):


Mobiteli:

sve što je potrebno da zaštitite svoj mobitel, u vodi i oko nje. Vrećica za bicikl, Armband i veliki raspon veličina - stvarno od Nokie 3310 do iPhone 6 PLUS!GPS / VHF Uređaji
:

Windsurferi će posebno razumjeti potrebu za GPS dodatcima- ako želite izmjeriti brzinu glisiranja, znati koji put ste prošli - ovo su stvari za vas. Stavite GPS oko ruke i bacite se na posao.
VHF uređaji su pak Walkie-Talkie koji osiguravaju spasilačkim ekipama ili rekreativcima kontakt u svim uvjetima - zato i trebaju biti zaštićeni Aquapack navlakama!Suhe vreće / Ruksaci / Torbe:

Najviše smo uzbuđeni oko ovih stvari! Aquapack je napravio toliko modela da je praktički nemoguće odabrati. Sportska torba, ruksak, poštarska torba, torbica, vreća.. Svega tu ima! Svi su vodonepropusni i jako praktični!


Fotoaparati/Kamere:

Fotoaparati i kamere su pre skupe da ih se nebi sačuvalo. Najgore je da Vam servis neće priznati ni garanciju ako dođe u doticaj s vodom. Kako bi to spriječili izaberite jedan od Aquapac rješenja!Karte / Gotovina / Ključevi:

Zamislite ovo: na plaži ste, uživate na suncu blizu mora. Malo veći val dođe i smoči vam onih 100kn koje ste čuvali za kafić i biljar. Koma, jelda? A da ne pričamo o puno ozbiljnijem problemu ako ste na planinarenju i smoči vam se geografska karta planine i važnih puteva - kamo sada?!
iPad / MP3:

Waterproof slušalice? Da, i to imamo! Uz to zaštitite svoj iPod ili slični MP3 pleyer kao i sve popularnije elektroničke čitače (Kindle, iPad ..).
Kao što vidite, nakon preko trideset godina usavršili su svoju tehnologiju i osigurali 100% waterproof stvari - što to znači po IPX ljestvici pročitajte OVDJE.

Chekirajte i Aquapackovu stranicu - primjetiti ćete da imamo ISTE cijene kao i oni!

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija