Webshop

Baci like

Jubito

Newsletter

SUP - Odabir pravog SUP vesla

VESLO NIJE LOPATA ALI NEKA BOLJE KOPAJU OD DRUGIH

Vesla se razlikuju po obliku lopatice i materijalima izrade.

Većina allround vesala ima prilično identičan oblik lopatice. Bitna stvar kod kupovine je da provjerite tvrdoću lopatice. Ako se lopatica savija kao da je od bume, uzalud vam onda veslanje kada lopatica ne stvara otpor koji će vas gurati naprijed.

Fiksna vesla
Fiksna vesla koriste natjecatelji jer žele ultra lagano veslo koje će uz to imati idealnu krivulju pod opterećenjem…

Podesiva vesla
idealan su izbor za rekreativce, s lakoćom ćete si odrediti vašu idealnu dužinu vesla. Vjerujete ne paše svima ista formula za dužinu vesla.

Trodijelna vesla
Idealan su izbor za sve koji žele uz dasku na napuhavanje u isti ruksak zapakirati i vesla. Lakoća transporta jedini je razlog za kupovinu trodijelnog vesla.

Izbor materijala: Aluminijsko / Epoxy / Carbon

Koliko para toliko muzike, aluminijska su vesla najpovoljnija ali su teška i kod nekih proizvođača tonu! Epoxy su odličan kompromis. Naravno Carbon fiber veslo je najlakše i košta najviše.

Dok JP-AUSTRALIA radi odlična vesla, STARBOARD se potrudio vesla dovesti do savršenstva i uz to ih učiniti jednim prekrasnim komadom opreme.

Naravno na cijenu utječu svi nabrojeni faktori, možete kupiti karbonsko no-name veslo za relativno povoljnu cijenu, ali možete debelo požaliti jer za isti novac možete dobiti idealno epoxy veslo od proizvođača koji puno više brine o ergonomiji vesla.

Kod kupovine posvetite malo vremena veslu, primite svako u ruku, pitajte trgovca da vas uputi u detalje dizajna i materijale.

Surf Shop ima fantastičnu ponudu SUP VESLA na novom WEBSHOPU.

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija